Kauralastut ovat nopeita ja helppojakin valmistaa. Täytetyt voitaikinakierteet sen sijaan vaativat hieman enemmän, mutta oivallus tuottaa ideoita seuraavaa kertaa varten. Nyt täytin rullat kotitekoisella omenahillolla ja sipaisin veitsenkärjellä molempiin päihin kermarahkaseosta. Pursottaen tulos olisi varmasti kauniimpi.

Kierteet valmistetaan valmiista torttutaikinasta kaulimalla levy pituussuunnassa mahdollisimman pitkäksi ja leikkaamalla pituussuuntaan neljään osaan. Taikinakaitale kääritään noin sormenpaksuisen foliosta käärityn "patukan" ympärille ja paistetaan uunissa 225 asteessa 15 minuuttia. Annetaan jäähtyä ja poistetaan patukat.

Näpsäkkä erilainen vierasvara (vispikermaa, rahkaa ja makeaa hilloa), jonka voi täyttää myös suolaisella täytteellä, vain mielikuvitus on rajana.